Εξειδικευμένες Λύσεις

Έξυπνες εφαρμογές για Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους, Δικαστικούς Επιμελητές, Γιατρούς, Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς και Τοπογράφους.
Απευθείας σύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της Α.Α.Δ.Ε.

Free Microsoft Office 365

Η προσφορά των 3 δωρεάν μηνών Microsoft 365 ισχύει με την αγορά συμβολαίου 12μηνης διάρκειας και αφορά νέους πελάτες Microsoft 365

Για Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους και Δικαστικούς Επιμελητές.

Η Νο1 web εφαρμογή για online ηλεκτρονική τιμολόγηση από όπου κι αν βρίσκεσαι. Στο γραφείο, στο σπίτι, ανάμεσα σε αίθουσες δικαστηρίων και on the go.

Δειτε τη συνδρομη

Για Γιατρούς και όλους τους επαγγελματίες στον κλάδο της υγείας.

Η Νο1 web εφαρμογή για online ηλεκτρονική τιμολόγηση από όπου κι αν βρίσκεσαι. Στο ιατρείο, στην κλινική, στην εφημερία, η έξυπνη εφαρμογή είναι 24/7 μαζί σου.

Δειτε τη συνδρομη

Για Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς και Τοπογράφους.

Η Νο1 web εφαρμογή για online ηλεκτρονική τιμολόγηση από όπου κι αν βρίσκεσαι. Στο γραφείο, στο σπίτι, στην επίβλεψη μιας κατασκευής και on the go.

Δειτε τη συνδρομη

Για καταλύματα και επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας.

Η Νο1 web εφαρμογή για ξενοδοχεία και ηλεκτρονική τιμολόγηση από όπου και αν βρίσκεσαι. Στο ξενοδοχείο, στο σπίτι, σε συνάντηση και on the go.

Δειτε τη συνδρομη

Σύνδεση με την πλατφόρμα myDATA

Εκδώστε παραστατικά και ταυτόχρονα διασφαλίστε απευθείας σύνδεση με την Α.Α.Δ.Ε. και την πλατφόρμα myDATA (Digital Accounting and Tax Application) για την άμεση αποστολή τους. Αξιοποιήστε την τεχνολογία προς όφελος σας με την αξιοπιστία και την εγγύηση της Epsilon Net.

Όλα στο cloud

Οργάνωση και ασφάλεια στο Cloud με πρόσβαση από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, από το smartphone και το tablet σας, όπου κι αν βρίσκεστε, με την αξιοπιστία που προσφέρει το Microsoft Azure!

Αρχεία

Η διαχείριση αρχείων μετατρέπεται σε μία απλή διαδικασία. Επιλέξτε εύκολα και γρήγορα το αρχείο που χρειάζεστε, επισυνάψτε το και στείλτε το με ένα κλικ. Ενημερωθείτε για το διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης αρχείων εξοικονομώντας χρόνο για την επιχείρησή ή το γραφείο σας.

Mobile app

Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή του Epsilon Smart στο App store & στο Google Play. Πλήρης εφαρμογή του Epsilon Smart στις Android & iOS συσκευές σας. Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησή σας στο smartphone ή το tablet σας.

Σύνδεση με τα λογιστικά γραφεία

Επωφεληθείτε από την απόλυτη συμβατότητα του Epsilon Smart με τα λογιστικά γραφεία της αγοράς. Online ενημέρωση των κινήσεων της επιχείρησης με το πρόγραμμα του λογιστικού γραφείου που συνεργάζεστε.

Οργάνωση & έλεγχος

Όλες οι εργασίες και τα ραντεβού σας καταγράφονται και μεταβάλλονται άμεσα. Ημερολόγιο και εργαλεία CRM για τον απόλυτο έλεγχο της επιχείρησής σας ή του γραφείου σας, με Online πρόσβαση σε όλες τις ενέργειές σας από οπουδήποτε.

Μειώστε τον φόρτο εργασίας

Αυτοματοποιήστε τις εργασίες σας πολύ εύκολα και οδηγήστε την επιχείρησή ή το γραφείο σας στη νέα εποχή, εξασφαλίζοντας άμεσο κέρδος, αύξηση της παραγωγικότητας και μείωση του φόρτου εργασίας.

Μείωση κόστους

Εργαστείτε μέσα από ένα σύγχρονο Web περιβάλλον, από οποιοδήποτε συσκευή (Η/Υ, laptop, tablet, smartphone) και από οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα (Windows, i/OS, Android) χωρίς κόστη παραμετροποίησης, χωρίς επιπλέον κρυφές χρεώσεις και με δυνατότητα μηνιαίας ή ετήσιας συνδρομής για ακόμη καλύτερο έλεγχο.

Εργασίες – Projects

Έχετε όλη την εποπτεία των εργασιών σας και την δυνατότητα να δημιουργήσετε όλα τα βήματα που χρειάζονται έως την υλοποίηση. Ανάλυση όλων των Projects, των διαδικασιών και την εξέλιξη τους εύκολα και παραμετροποιήσιμα.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινωνηστε μαζι μας

An unhandled error has occurred. Reload 🗙